Google
 

Sunday, January 20, 2008

Online Pokeria Everestpoker.com saitilla



Everest Poker.exe


Online Pokeria Everestpoker.com saitilla

Everest Poker on ehdoton globaali pelipaikka, joka on auttanut jo miljoonia oppimaan pelaamaan online pokeria käyttämällä ilmaista pokeriohjelmaa. Olemme sitoutuneet ohjaamaan pelaajiamme kehittämään pelitaitojaan ilmaisten online pokeripelien avulla ja matalapanoksisien oikean rahan pelien avulla. Monikansallinen Everest Poker online yhteisö tarjoaa asiakaspalvelun ja ohjelman yli 15 eri kielellä. Pokeripelin opettamisen lisäksi meidän online pokerihuone tarjoaa haastetta kaiken tason pelaajille. Aloittelevista pelaajista, jotka ovat vasta opettelemassa pokeria, aina kokeneemille pokerin konkareille, jotka etsivät harjoittelua osaamisensa kehittämiseksi tai haastetta isomman rahan voittoon, tulet varmasti löytämään online Texas Holdem pokeri pelin, joka sopii juuri sinun kukkarolle ja osaamisen tasolle tältä online pokerisaitilta.

Opi Pelaamaan Pokeria Kanssamme

Olemme sitoutuneet tekemään Texas Hold em Poker sääntöjen oppimisen niin helpoksi, kuin mahdollista. Siksi juuri ohjelmamme antaa sinulle mahdollisuuden oppia pokerin pelaaminen ilmaiseksi. Meidän ilmainen pokerin opastus opettaa sinua pelaamaan on line pokeria ihan omassa tahdissasi. Tämä opastus vie sinut pokeri pelikierroksen läpi, näyttäen pokeripelin jokaisen vaiheen yksityiskohtaisesti askel askeleelta. Tämän opsastuksen lisäksi, pokeriohjelmamme tarjoaa ainutlaatuisen pokerin harjoittelupelihuoneen, joka antaa pelaajille mahdollisuuden pelata online pokeripeliä kolmea tietokoneojattua virtuaaliohjaajaa vastaan. Tämä auttaa ymmärtämään ja oppimaan sekä pelin säännöt, että oppimaan pokeristrategian omassa rauhassa ennen, kun aloitat pelaamisen muita pelaajia vastaan onlinella. Everest Pokerissa voit oppia ja aloittaa pelaamisen, aivan kuten Texas pokerin ammattilaiset, jotka aloittivat pelin aikanaan.

Everest Poker Ohjelma

Tarjoamme pelaajillemme helppokäyttöisen, ilmaisen pokeriohjelman, joka latautuu nopeasti verrattuna moniin muihin markkinoilla oleviin ohjelmiin. Kun pokeriohjelma on latautunut, niin saat helpon yhteyden ilmaisiin Texas Hold em pokeripeleihin, mikä antaa sinulle mahdollisuuden oppia nettipokerin säännöt aivan ilmaiseksi ja siten pelaamaan paremmin muita oikeita pelaajia vastaan. Voit seurata pelaamiesi pokeripelien omia pokerikäsien historiaa ja pelitilastoa, mikä antaa todellisen kasinopokeri kokemuksen. Ohjelmamme jopa antaa sinulle mahdollisuuden tehdä mieleisiäsi pöytävalinta-, chatti- ja pelaajahahmoasetuksia. Lisätietoja ja latausohjeet saat oheisesta linkistä, Everest Poker ohjelman lataussivu.

Online Pokeri Turnaukset Everest Pokerissa

Everest Poker isännöi jokaisen kukkarolle sopivia online pokeriturnauksia. Tarjoamme pelaajillemme jatkuvasti pokeriturnauksia, joissa buy-in maksut (osallistumismaksut) ovat niinkin pieniä, kuin $0,04. Meidän single-table multiplayer pokeriturnaukset ovat juuri sopivia niille pelaajille, jotka haluavat oppia pelaamaan turnauksissa ilman, etttä osallistumismaksut olisivat liian suuria. Tarjoamme pelaajillemme Sit & Go online pokeriturnauksia, kuin myös aikataulun mukaisia turnaustapahtumia. Jos sinä voitat pokeriturnauksissa, niin voittoina ovat sekä käteispalkinnot, että paikkoja ympäri maailmaa pidettäviin live pokeriturnauksiin.



Everest Poker.exe

No comments: